Elsk Danmark Uge i september

s5_flyerELSK16_forsideDer er igen i år fokus på venlighed, hjælpsomhed og gæstfrihed under ’Elsk Danmark Ugen den 10-17. september.

’Elsk Danmark’ startede med en lille gruppe mennesker fra Aalborg Valgmenighed, der er en del af folkekirken i Aalborg. Nu har initiativet bredt sig til en række byer og menigheder i Danmark.

Der er ’ELSK-arrangementer’ i følgende byer under Elsk Danmark Ugen: Aalborg, Thisted (der laver “tøm et asylcenter” d. 15/9), Holstebro, Viborg, Vejle, Kvaglund, Bramming, Bornholm, Aarhus og København.

Alle byer har deres egne Facebook-sider, og mange også en hjemmeside. Elsk-bevægelsen ønsker at engagere mennesker i at elske den by, de bor i, ved at øve sig i venlighed, hjælpsomhed og gæstfrihed. Det er begyndt i kirker, men alle, som kan bakke op om værdierne, kan være med, oplyser arrangørerne.