Gospelfest i Høje Kolstrup Kirke

- Det er enormt hyggeligt i Aabenraa, og I kan faktisk synge, sagde gæsteinstruktør Hans C. Jochimsen.
– Det er enormt hyggeligt i Aabenraa, og I kan faktisk synge, sagde gæsteinstruktør Hans C. Jochimsen.

Over 100 var med til weekendens gospelworkshop i Høje Kolstrup kirke med gæsteinstruktør Hans Christian Jochimsen. Det sluttede med et brag af en gudstjeneste ledet af sognepræst Jørgen Jørgensen.

H. C. Jochimsen har bl.a. instrueret over 4000 kordeltagere ved Deutsche Kirchentage, men han nød alligevel det noget mindre deltagerantal i Høje Kolstrup:
“Jeg glæder mig altid til at komme til Aabenraa, både fordi det er enormt hyggeligt her, og fordi I faktisk kan synge hernede”, sagde han om workshopkoret.

Værter ved arrangementet var det lokale gospelkor Gospel-Oaks i samarbejde med Torben S. Callesen. Han siger om gæsteinstruktøren:
“Hans Christian formår at lede gospelkoret derhen, hvor et gospelkor skal hen: dejlig korsang, hvor alle kan være med, glæde med masser af grin og humor og ikke mindst den underliggende dybde i kristendommens budskab om kærlighed, tilgivelse og håb.”

Hans Christian Jochimsen har lovet at komme igen næste år d. 28.- 29. oktober, hvor GospelFamily holder 10 års jubilæum.