Inspirationsdag om bøn i Frederiksværk

Pastor Ruth Cilwik Andersen inviterer sammen med Bedehus Danmark til inspirationsdag om Bøn for byerne i Frikirken Salem i Frederiksværk.
Pastor Ruth Cilwik Andersen inviterer sammen med Bedehus Danmark til inspirationsdag om Bøn for byerne i Frikirken Salem i Frederiksværk.

 ”Bøn for byerne” inviterer til inspirationsdag med et profetisk ord til Danmark: ”Bliv klar! Nu!”

Bedehus Danmark holder inspirations-dag om ”Bøn-for-byerne” den 15. oktober. Denne gang i samarbejde med Frikirken Salem i Frederiksværk.

Gennem lovsang og tilbedelse, undervisning og inspiration ønsker Bedehus.dk at opflamme og styrke bøn i byerne, samt bringe opmuntring til dem, der står i en forbøns-tjeneste, fortæller Rakel Kristiansen.

Frikirken Salem er med i Missionsforbundet. Den ligger på Havnevej 15 i Frederiksværk.
Der betales ikke deltagergebyr, men 75 kr. for mad, og der vil være en indsamling til dækning af øvrige udgifter.
På programmet er emner som ”Når Helligånden leder bønnen”, ”Vægtertjenesten”, og aktuelt om flygtninge i Danmark samt politiker-bøn, men der er også god tid til lovsang, bøn, forbøn, og profetisk inspiration.

Rakel Kristiansen fortæller, at der netop kom et profetisk ord til Danmark ved en leder-konference i England i november 2015.
Ordet gav udtryk for Guds vilje om gennembrud til noget nyt i Danmark i 2016, og særlig kraftigt lød ordet ”Get ready” (Bliv klar!) 8 gange, og ordet ”Nu!” 5 gange.

– Vi tror, at bøn baner vej for Guds vilje og hensigt – ja, at det er afgørende vigtigt – også for det profetiske ord, der har lydt. I tro tager vi imod ordet, og gennem bøn udtrykker vi denne tro, og håb til Gud. Derved bliver vi medarbejdere på at se ordet opfyldt, siger Rakel.
Desuden medvirker Ruth Cilwik Andersen, præst i Salem, Frederiksværk, og fra Bedehus Danmark kommer også Bent Christiansen og Peter Tinggaard. Lovsangen ledes af Hanne Christiansen.