Hvor langt bør man gå som kristen model?

”Heidi’s præstedatter næsten nøgen” skrev det tyske magasin BUNTE om dette billede af Jaqueline i Germany’s Next Top-Model. Overskriften hentydede til, at topmodellen Heidi Klum havde taget den 16-årige model Jacqueline Thießen med ud for at købe smartere tøj til konkurrencen.
”Heidi’s præstedatter næsten nøgen” skrev det tyske magasin BUNTE om dette billede af Jaqueline i Germany’s Next Top-Model. Overskriften hentydede til, at topmodellen Heidi Klum havde taget den 16-årige model Jacqueline Thießen med ud for at købe smartere tøj til konkurrencen.

I Udfordringens sommeravis fortalte Jacqueline Thießen om det at være model, selv om hun regner med at blive præst. Her svarer en af læserne. 

Knud Bak Sønderagervej 1 Stenderup 6683 Føvling

En lidt forsinket kommentar til en artikel i Udfordringen d.3 juli om, hvor langt man kan gå som kristen fotomodel.
Det fik mig til at tænke på en historie, jeg hørte engang, om en konge, som søgte en ny kusk til sin hestetrukne karet.
Der kom mange unge mænd for at søge stillingen. Alle skulle aflægge en prøve på deres evner til at styre kareten, ad en bestemt rute med forskellige forhindringer, blandt andet forbi en dyb kløft. Flere af ansøgerne skulle rigtig vise, hvor dristige de var, og hvor behændigt de kunne køre tæt forbi kløften.
Men så var der en af ansøgerne, som så faren ved den dybe kløft og sagde: ”Den kløft er jo livsfarlig, så den vil jeg køre så langt uden om som muligt!”
Så kan man næsten gætte, hvem der fik stillingen.