USA står foran et skæbnevalg

Franklin Graham er ikke fortaler for nogen af præsident-kandidaterne, men henviser til en oversigt over partiernes politik.
Franklin Graham er ikke fortaler for nogen af præsident-kandidaterne, men henviser til en oversigt over partiernes politik.

Evangelisten Franklin Graham opfordrer kristne til at bede for præsidentvalget.

Under sin evangelisations-turné i USA har Franklin Graham både opfordret mennesker til at tage imod Jesus – og til at bede for landet i forbindelse med præsidentvalget.

Franklin Graham har under sin Decision America Tour bl.a. på Facebook mindet kristne om, at valget i november er ”det mest kritiske i vor levetid”.

– Der er så meget på spil, forklarer Graham. Han peger dog ikke på nogen af kandidaterne og har tidligere udtalt, at han hverken sætter sit håb til det Demokratiske eller det Republikanske parti.

Det vigtige er, at kristne under bøn overvejer, hvilken af kandidaternes politik, der er tættest på de bibelske værdier, mener han.

Tjekliste for værdier

På sin Facebookvæg har Franklin Graham et link til The Billy Graham Evangelistic Association’s hjemmeside. Her kan man få et overblik over partiernes politik vedr. fx abort, ægteskabslovgivning, terror, trosfrihed, menneskerettigheder og forholdet til Israel og Jerusalem. Og det er vigtigt, at kristne tager del i valget, påpeger han.

– Du må bare spørge dig selv, hos hvem af de to (kandidater) tror du, vi kristne i det mindste vil få lov til at ytre os? lyder Franklin Grahams opfordring til USA’s kristne vælgere.