20 elever på KIH

At være på bibelskole betyder også at have det sjovt, at gøre ting sammen og for hinanden - og det fine sensommervejr har gjort dette endnu nemmere for højskoleeleverne i Kolding.
At være på bibelskole betyder også at have det sjovt, at gøre ting sammen og for hinanden – og det fine sensommervejr har gjort dette endnu nemmere for højskoleeleverne i Kolding.

På Kolding Internationale Højskole glæder man sig over, at skoleåret nu er godt i gang med et hold på godt 20 elever.

Eleverne har meget hurtigt fundet ind i nye relationer, nye rytmer i hverdagen og viser stor accept af hinanden. Hver dag har budt på nye ’aha-oplevelser’, hvor nye sider af Guds væsen er blevet forstået, fortæller skoleledelsen.

Ny ’Close to Heaven’-sal

Efter længere tids renovering er det nye klasselokale/samlingslokale på fjerde sal (kendt som ’Close to Heaven’) nu færdigt og taget i brug. Der er også kommet nye vinduer i bygningen.

Euroclass er flyttet ind

Højskolen har solgt halvdelen af 3. og 4. sal til Euroclass. De har renoveret deres område, så de 26 teenagere og skolens medarbejdere har nu nogle meget skønne værelser, opholdsrum mm. – foruden en af Koldings allersmukkeste udsigter.

Højskolens elever og ansattte mødes med Euroclass, Kirkeibyen, Servicecenteret og AKBU (børne-og ungdomsorganisation) til morgensamling hver tirsdag, spiser sammen i spisesalen og drikker formiddagskaffe sammen om onsdagen. Den gamle højskolebygning summer igen af liv.

Libby og Wayne Huirua holder lovsangskursus i uge 41.
Libby og Wayne Huirua holder lovsangskursus i uge 41.
Temauge om lovsang

I uge 41, fra d. 9. – 13. oktober, har skolen temauge om lovsang, hvor Libby og Wayne Huirua fra New Zealand underviser. Til daglig leder de en bibelskole for lovsangere og musikere.

Miriam Eisen fra Berlin vil også være med. Lovsangstjeneste har altid været en stor del af hendes liv. Det bliver en uge med masser af inspiration, læring, fællesskab og nye udfordringer, lover højskolen.

Helligåndens dimension

– Vi er en skole, som tror på, træner og udvikler også det overnaturlige. Det er den dimension af Guds rige, hvor vores tro er langt mere end ord, hvor vi mærker Gud dybt i vores hjerte, i tegn og undere, i Helligåndens inspiration og tale. Det har været nyt for nogle, men også en rigdom.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Denne side af livet vil der være fokus på i temaugen, Naturally Supernatural, hvor Jonathan Conrathe er hovedtaler.
Jonathan Conrathe er evangelist og praktisk underviser omkring helbredelse, kundskabsord og profetisk inspiration. Han har set mere end 200.000 mennesker komme til tro på Jesus i de seneste 25 år, hvor han har rejst i 45 forskellige nationer, oplyser højskolen.