Bonnke, Heidi og Todd White taler til Awake i Stockholm

Fra venstre: Reinhard Bonnke, Heidi Baker og Todd White.
Fra venstre: Reinhard Bonnke, Heidi Baker og Todd White.

Nordisk chance for at møde nogle af verdens største evangelister i Stockholm den 28.-30. oktober.

Selveste Reinhard Bonnke kommer næste weekend til Skandinavien. Han skal tale på den store Awake konference i Stockholm d. 28.-30. oktober.

Det er et sjældent besøg af den evangelist i verden, der har samlet flest mennesker. Bonnke er kendt for sin store gospel-korstog i Afrika, hvor millioner deltager.

Engang præst i Flensborg

Reinhard fik allerede som ung præstesøn et kald til Afrika. Da han var 19 kom han på Bibel College i Wales, og han tilbragte syv år som ordineret præst i en pinsekirke i den tidl. danske by Flensborg i det nordlige Tyskland.

I 1967 rejste Reinhard, hans kone Anni og deres et-årige søn Kai-Uwe til Lesotho i det sydlige Afrika. Først efter mange års traditionelt missionsarbejde, kom han i gang med sit store kald. Han købte et stort telt til 800 mennesker. Flere og flere kom til hans vækkelsesmøder, så teltet blev erstattet af det ”gule telt” med plads til 10.000 mennesker.

I 1974 grundlagde han sin egen missionsorganisation Christ for All Nations.
Og i 1984 købte han det ”største telt i verden” (ifølge Guinness rekord bog) med plads til 34.000.

1.6 mio. til møde

Da der ikke længere var plads i det største telt, holdt Bonnke møder i det fri. Det største enkeltmøde til dato var under kampagnen i Lagos, Nigeria, i november 2000, hvor 1,6 millioner deltog!

I løbet af de sidste 22 år har ca. 120 mio. deltaget på Bonnkes store evangeliske møder. Siden år 2000 har mere end 50 millioner besluttet at tro på Jesus og udfyldt beslutnings-kort på møderne. Disse kort bruges i opfølgningen og sikrer, at de nye bliver integreret hurtigt i de lokale kirker.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Bonnke er også kendt for sine fire konferencer, hvor han træner præster, evangelister og andre til at formidle evangeliet på en mere effektiv og konstruktiv måde.

Bonnke har udgivet 190 mio. bøger og hæfter på 143 sprog. Millioner er givet gratis til nyomvendte, ligesom Bibelen gives til universitetsstuderende. Desuden har hans organisation bl.a. produceret en film-serie for at inspirere kristne til at gå ud og gøre andre til Jesu’ disciple. Samt videoen ”Opvakt fra de døde”.

Heidi Baker og Todd White

Udover Bonnke, kommer også Heidi Baker og Todd White til konferencen, som vil tiltrække deltagere fra Norden og Europa.
Todd White var narkoman og ateist i 22 år, før Gud i 2004 radikalt satte ham fri.
Nu er han en meget utraditionel evangelist, der med sit specielle udseende går ind i kulturer, som kirken ikke normalt når.
Han har medvirket i flere tv-serier om mirakler i dag. Og han vil undervise om, hvordan alle kristne kan have en vindende kristen livsstil 24/7.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Heidi Baker er en kærlighedens apostel, som stærkt har medvirket til en vækkelse i Mozambique, hvor 1-2 mio. er blevet kristne. Hun har talt til Awake i København og er herhjemme især blevet kendt gennem bogen ”Heidi Baker – Afrikas Moder Teresa”, der beskriver hendes altopofrende livsstil for de forladte børn, som hun dagligt brødføder 3.000 af.

I øvrigt medvirker Ben Fitzgerald, Joakim Lundqvist og Paul Manwarring, samt en række musikgrupper.