Dansker genvalgt som biskop for metodisterne i Nord-Europa og Eurasia

Delegater fra alle landene i bispedømmet i Nord-Europa bad en efter en for den nyvalgte biskop på deres eget sprog.
Delegater fra alle landene i bispedømmet i Nord-Europa bad en efter en for den nyvalgte biskop på deres eget sprog.

Metodistkirken i Nord-Europa og Eurasia holdt bispevalg under sin internationale lederkonference i Frederikstad i Norge.

Christian Alsted er 54 år og fra København. Han er nu genvalgt som biskop for Metodistkirken i Norge, Danmark, Finland, Estland, Latvia og Litauen. Han har også centrale tillidshverv i den globale Metodistkirke.

Den internationale konference i Fredrikstad samlede metodister fra Nord-Europa og Eurasia (tidligere Sovjetunionen). Til sammen spænder området over 11 tidszoner, og der var delegater fra 13 nationer, fra Bergen i vest til grænsen mod Kina i øst.