’Vi er vore relationer’

Institutionspræst Gunnar Fagerli skal holde to foredrag om relationer mellem mennesker og i forhold til Gud.
Institutionspræst Gunnar Fagerli skal holde to foredrag om relationer mellem mennesker og i forhold til Gud.

Foreningen Agape holder inspirationsdag om relationer den 5. nov. på Diakonhøjskolen i Aarhus. Bl.a. institutpræst Gunnar Fagerli fra Norge vil holde foredrag om emnet.

– Vores relationelle erfaringer har stor betydning for vores liv og vores tro. Derfor sætter vi fokus på dette relevante og vigtige emne, siger landsleder for Agape, Annette Bech Vad.

Den norske præst og familieterapeut vil holde to foredrag om relationer – først ét om relationer i et teologisk perspektiv og om eftermiddagen ét om, hvordan relationer former os og vores forhold til Gud.

Gunnar har mange kompetencer og har gennem tiden særligt været optaget af emnerne ”skyld og skam” i sit job som institutpræst ved Institut for Sjelesorg, Modum Bad. Det vil han fortælle om i en workshop over middag med netop ”Skyld og skam” som overskrift.
Der vil sideløbende med Gunnars workshop være en workshop om ”Mand og kvinde – den lille forskel” ved entertainer Hans Jørn Østerby.
Inspirationsdagen begynder med foreningen Agapes generalforsamling, hvor man har mulighed for at høre om, hvad der er sket det seneste år i Agape.

Alle er velkomne til inspirationsdagen. Tilmelding er mulig frem til torsdag 3. november på www.agape.dk
Agape tilbyder terapi, kurser, foredrag og rådgivning, dels for at hjælpe det enkelte menneske, dels for at udruste mennesker og menigheder til at hjælpe andre.