Politikere deltager i ’Bønn for Oslo’

Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen (H) og byrådsmedlem Inga Marte Thorkildsen (SV) var blandt de gæster, som skulle fortælle om deres bøn for Oslo under bedeugen 11.-15. januar.

’Bønn for Oslo’ har været arrangeret årligt siden 2001. I år var der særligt fokus på Oslos børn. 20 menigheder var medarrangører, og flere af disse deltog for første gang i arrangementet, som blev holdt i Filadelfiakirken og sluttede med en fællesgudstjeneste i domkirken.

Hver dag kl 07 – 22 var der åbent hus i Filadelfia med tilbud om forskellige samlinger, seminarer og bedemøder. Hver morgen kom særlige gæster til stedet for at fortælle, hvad de beder om for Oslo.

Blandt gæsterne i år var biskop Ole Christian Kvarme, biskop Bernt Eidsvig, byrådsmedlem Inga Marte Thorkildsen (SV), der har særligt ansvar for ældre, helse og sociale tjenester samt kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen (H).