Seks kvinder arresteret for at holde bibelstudier i Kina

Seks kvinder blev arresteret, mens de holdt bibelstudier i deres kirke i Hubei-provinsen den 10. januar om formiddagen. Samtidig blev menighedens inventar konfiskeret.
– Vi havde lejet et lokale til almindelige møder. Bureauet for religiøse affærer sendte en meddelelse med en anklage om, at vi holdt illegale møder. De truede med at forbyde vores kirke. Vi stoppede ikke med vores møder, tværtimod, vi fortsatte med at mødes. Embedsmændene fra regeringskontoret kom og tog vores dørmåtte, men vi fik den tilbage. Efter 30 eller 40 minutter gik de simpelthen ind og begyndte at fjerne vore stole. De kristne mænd prøvede at stoppe dem, men embedsmændene skubbede os væk og slog os. De endte med at fjerne vores ting, fortæller en af kirkens præster til China Aid.
Hver af de seks kvinder blev idømt mellem 10 og 15 dages fængsel for at have organiseret og deltaget i u-autoriserede religiøse aktiviteter.
Gennem de seneste år har der været øget forfølgelse af kristne i Kina, og det er nu forbundet med risiko for kristne at mødes til gudstjenester og bibelstudier i det meste af landet.