Afrikanske kristne takker for ny radio-sender fra Udfordringen

Medarbejderne samlet foran radioen i storbyen Garoua, som Udfordringen gav fødselshjælp for ca. 10 år siden. Siden har hundredtusinder dagligt kunnet lytte til udsendelserne i den overvejende muslimske befolkning.

  I november var Udfordringensredaktør i Cameroun for at tilse det radioarbejde, som avisen og nogle læsere støtter.

Flere radiosendere var brudt sammen eller sendte kun på lav kraft, så udsendelserne ikke nåede langt ud fra alle de stationer, som Udfordringen støtter.
Udfordringen har derfor købt nye sendere og fået repareret udstyr til radioen i storbyen Garoua, til bush-radioen i Tcholire i Ray Bouba, Cameroun, og til radioen i Pala i Tchad.
De øvrige radioer fungerer, men har fortsat brug for støtte.
Desuden planlægges en ny radio i det sydlige Tchad tæt ved grænsen til Centralafrika, hvor der har været borgerkrig.
Fra radioen i Garoua skriver lederen Monique Patale:
– Vi vil gerne fortælle jer, hvor forbløffede og glade vi er for den gave, I har givet til Radio Salaaman: En splinterny 1000 watt sender og en spændingsregulator (så den svingende strømstyrke ikke igen ødelægger en sender, red).
I kan virkelig ikke forestille jer, hvad denne gave har betydet for os.
Justin (Udfordringens kontaktperson) har installeret senderen i går, og nu kan de lyttere, som ikke har kunnet høre os i lang tid, endeligt høre os igen.
Må den Almægtige Gud fylde jer med alle sine velsignelser, så evangeliet – gennem jeres hjælp til radioen – fortsætter med at forvandle menneskers liv.
Lørdag den 4. februar samler vi de medarbejdere, som producerer udsendelserne på de forskellige sprog, så de må forstå at kommunikere rigtigt.
Tak for jeres fortsatte støtte i vores fælles opgave.
Vær velsignet i Jesu navn! slutter Monique Patale.