Ulla Holst afløser Engelbrecht

Hjælpeorganisationen Mercy Ships Danmark har ansat Ulla Jarnvig Holst som National Director efter Jens-Erik Engelbrecht med virkning fra 1. januar 2017.

Ulla Jarnvig Holst har fungeret som sekretariatschef for organisationen knap to år. Ulla har stor erfaring med fundraising og foreningsarbejde. Hun har bl.a. været ansat som projektleder i Scleroseforeningen og som marketingmanager i Red Barnet. Hun har også et stort netværk i kirkelige kredse fra sin tid som børne- og ungekonsulent og som tv-producer.

Mercy Ships bygger på de kristne værdier og arbejder ud fra hospitalsskibet Africa Mercy i Vestafrika – kendt fra tv. Det er den tidligere Storebæltsfærge Dronning Ingrid.

Alle om bord arbejder frivilligt og ulønnet. Organisationen tilbyder gratis lægehjælp, operationer og andre sundhedsydelser til tusindvis af mennesker uden skelen til religion, race eller køn. Mercy Ships videreuddanner også lokale faggrupper i bl.a. kirurgi, forebyggelse af sygdomme og bæredygtigt landbrug.

Jens-Erik Engelbrecht fortsætter sit frivillige arbejde i Mercy Ships. Bestyrelsen har bedt Jens-Erik Engelbrecht om at være bestyrelsesformand med virkning fra 1. januar.

”Vi er glade for, at Ulla har sagt ja til at være National Director i foreningen. Hun har allerede været med til at styrke foreningens aktiviteter i Danmark og har dannet et godt netværk internationalt”, siger Jørgen Lindegaard, som siden foreningens start i 2010 har været bestyrelsesformand og vil fortsætte i bestyrelsen.