Min teenagedatter skifter tøj hele tiden

Børn og unge har og vil altid have brug for at blive vejledt og guidet, uanset hvor modne de fremstår.

Kære Suh.
Jeg er simpelthen nødt til at lufte mine tanker i et ”professionelt” forum!
Jeg har en teenagedatter på 14 år, og vi har i øjeblikket de største konflikter omkring hendes tøj. Hun kan sagtens skifte tøj flere gange om dagen (og det er IKKE pga. sport) og forstår slet ikke, at jeg kommenterer på det unormale og unødvendige i det, samt indvendinger i forhold til økonomien i hyppigere vask osv.

Alt

OR
OR
Denne artikel kan kun læses af abonnenter

OR
OR
OR
Suh Jacobsen

Om Suh Jacobsen

Suh er Udfordringens kristne psykolog. Hun giver vejledning i spændingsfeltet mellem det psykologiske og åndelige. Suh kan også kontaktes på 46 96 89 69 eller på suh@udfordringen.dk.
Del artiklen! (Klik på ikonerne nedenfor)
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page