Udfordringens redaktør taler også på Oslo Symposium

Henri Nissen ser det som en anerkendelse af Udfordringen.

Inviteret til at tale om ”Mediernes blinde øje”.

Udfordringens redaktør Henri Nissen er overrasket og beæret over at være inviteret til at tale på Oslo Symposium i marts.

– Men jeg opfatter også invitationen som en anerkendelse af Udfordringens betydning for den kristne kulturkamp om Danmark. Folk, der læser Udfordringen, er nøglepersoner, fordi de forstår de åndelige realiteter, mener Henri Nissen, der skal holde foredrag om ”Mediernes blinde øje”. (Et emne, han også skriver om i leder-artiklen.)

– Oslo Symposium er en samling for idealistiske mennesker, der er politisk uenige, men som har det fælles mål at styrke de gode værdier i samfundet. De vil ikke overlade det hele til ateister og kulturradikale, som jo har domineret meget i Norden de sidste 50 år, siger han.

Møder Huckabee

– Jeg glæder mig naturligvis mest til at møde Mike Huckabee, som både er politiker, præst og forfatter. Han har også været formand for et kristent TV-netværk.

Hvis han var blevet republikanernes kandidat i 2008, kunne han måske havde vundet, fordi han også havde den sociale side med. Og meget kunne have set anderledes ud i dag.

Chefredaktør på dagbladet Dagen, Vebjørn Selbekk.
Mediefolk mødes

– Men jeg glæder mig også til at høre og møde de andre talere – bl.a. chefredaktør på Dagen, Vebjørn Selbekk, som vi inviterede til Danmark efter Muhammed-krisen, hvor han trykte Jyllands-Postens tegninger.

Mens vores statsminister Fogh bakkede op om ytringsfriheden, så hængte den norske statsminister Stoltenberg istedet Vebjørn ud for at være skyld i islamisternes angreb på ambassader osv.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Desuden blev Vebjørn truet på livet af islamister, så hans familie måtte have politibeskyttelse, fortæller Henri.

Blandt de kristne mediefolk er også Jan Hanvold, som er redaktør for TV Visjon Norge, og Finn Jarle Sæle, som er redaktør for Norge IDAG, samt Anita Apelthun og Trine Hansen fra samme blad.

– Og jeg skriver naturligvis nogle artikler i Udfordringen derfra, lover Henri.


Artiklen fortsætter efter annoncen: