Kendt par fejrer tre jubilæer

Anne-Lise og Peter Madsen har været missionærer i 55 år.

Den 18. marts holder Anne-Lise og Peter Madsen en ”takkefest” på Hotel Nyborg Strand.

Her vil de med venner, familie og forbedere for deres missionsarbejde fejre Peter Madsens 85-års fødselsdag.
Samme dag vil de fejre deres 55-års jubilæum som missionærer.

– Gud kaldte os, da vi var ganske unge, og for 55 år siden slap vi arbejde, familie, hus og hjem i Danmark og rejste ned til Tanzania for at tjene Herren. Og Helligånden har ladet tingene lykkes for os gennem alle årene. Vi var og er meget små og ringe tjenere for Gud, men han har lagt gerningerne til rette for os, så alt, hvad han talte til os om at gøre, er lykkedes, fortæller Anne-Lise Madsen.
For det tredje fejrer de, at det nu er 25 år siden, at Peter var meget syg og var faktisk var død og ”ude af kroppen” og troede, han skulle hjem til Herren.

– Han blev i ånden løftet højt op over jorden og så alle de steder, hvor vi har arbejdet i Afrika og andre lande. Han kom hen over Danmark til sidst. Da lød der en røst: ”Der er stadig meget, der skal gøres!”
Derefter vågnede han op i ambulancen, men blev hurtigt rask.

Mange har bedt parret om at ”skrue ned for arbejdet og slappe af”.Men da Peter spurgte Helligånden om det, fik han svaret: ”Når du bliver 85 år, skal du skrue ned!”
Siden er det gået slag i slag med mange forskellige opgaver i Afrika, Israel, Danmark og mange andre lande. Betanias Ydre Mission i Brande har stået bag parret i 40 år.

– Vi føler klart begge to, at tiden nu er kommet, hvor vi ikke skal rejse så meget, men videregive arbejdet, skrue ned og bruge tiden, som Gud leder os til, siger Anne-Lise. Parret glæder sig over, at deres tre børn alle er aktive kristne. Det er Svend Løbner Madsen, Lena Løbner og Torben Madsen.
.