Kvindelig lovsang

’Starlight’ er en efterfølger til albummet ’You Make Me Brave’ fra 2014. Det specielle ved albummet er, at det kun er kvindelige forsangere. Det afholdte dog ikke mig fra at lytte til albummet, som heldigvis er henvendt til alle.

Og det er, som altid gode, solide lovsange, som man kender det fra Bethel Music. Det er forskellige numre, som du har hørt før og nogle, som du nok ikke har hørt før. Og det er velkendte og stærke lovsangsledere som blandt andet Amanda Cook, Jenn Johnson og Melissa Helser. I alt er der 8 forskellige lovsangsledere på albummet. Men jeg synes ikke, at det af den grund virker rodet eller usammenhængende. De supplerer hinanden udmærket. Hvem man foretrækker er nok en personlig smagssag, for der er ingen tvivl om, at de alle er meget dygtige.

Kalley Heiligenthal og Amanda Cook synger to spontane lovsange og så slutter albummet af med en akustisk version af nummeret ’Extravagant’, som er en gentagelse af live udgaven af nummeret på albummet. Jeg synes ikke det er nødvendigt med to udgaver af det nummer. Det burde man måske have udeladt.

Det skifter ellers fint mellem de stille numre som det smukke ’For the One’ af Jenn Johnson til den energiske udgave af ’King Of My Heart’ af Steffany Gretzinger. Alt i alt er det et godt og udmærket album, som dog ikke helt når op på min liste over de bedste fra Bethel Music. Til det synes jeg der mangler flere numre som virkelig skærer igennem som klare hits. Men på trods af det, så er jeg helt sikker på, at mange af disse sange vil blive sunget i kirker landet rundt. Kvaliteten er høj. Teksterne er stærke og emmer af dybe, åndelige sandheder. Det er en fantastisk ressource, at Bethel Music gang på gange leverer rørende og vedkommende lovsang til kirken i verden.