Miraklernes tid er ikke forbi

Bogen fortæller også om en side af Hans Berntsen, som få kender til, nemlig hans omfattende hjælp til et børnehospital i Ukraine, hans hjælp til fattiges kirker på Filippinerne, samt skoler, kirker og en klinik i Tanzania. Her får en omvendt masai-kriger i Tanzania et knus af Hans Berntsen efter at være blevet døbt – under åben himmel.

Ny bog bringer masser af beviser for helbredelse ved kristen forbøn.

– Hvem er han? – Hvordan gør han? og Hvorfor virker det?

Disse spørgsmål forsøger bogen om ”Hans Berntsen” at svare på.

Den er skrevet af Udfordringens redaktør Henri Nissen og samler på 184 farvesider historien om den unge dynamiske Aalborg-direktør, som i 1982 følte, at han skulle tage Jesus’ ord for pålydende: »…de skal lægge hænderne på de syge, så de bliver helbredt.« (Markusevangeliet kap. 16).

Han bad for venner, bekendte og kolleger. Og de syge blev gang på gang helbredt!
Snart blev der arrangeret større møder og tv-udsendelser.

I over 35 år har Hans Berntsen bedt for tusindvis i Danmark og udlandet. Han lover aldrig noget, men facebook-opslag strømmer ind fra taknemmelige helbredte.

Og stadig flere kommer til den 71-årige prædikants møder, efter at læger i tv-programmer flere gange har måttet erkende, at der sker noget uforklarligt ved bøn.

I denne bog svarer Hans Berntsen selv på spørgsmål, og nogle af de mange syge fortæller selv om det utrolige mirakel, de har oplevet. Der er også afsnit om Inge Berntsen, der døde af kræft.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Bogen bygger bl.a. på mere end 800 vidnesbyrd fra helbredte, samt forfatterens interviews med Hans Berntsen, læger, helbredte m.fl.

 

Sara Cecilie Nielsen fra Aalborg blev helbredt for hul i hjertet og undgik en hjertetransplantation. Og hendes hund blev også helbredt…!


Artiklen fortsætter efter annoncen:Saras ”sports-hjerte” blev stadig svagere. Efter at være faldet om flere gange og genoplivet, indstillede lægerne hende til en hjertetransplantation.

– Jeg var begyndt at planlægge min egen begravelse. Jeg havde skrevet testamente. Jeg havde besluttet, at mine to hunde skulle aflives, når jeg var væk, og at det var min mor, der skulle tage med dem til dyrlægen, fortæller Sara i bogen.

Efter forbønnen pumpede hjertet igen blodet gennem kroppen med fuld styrke, og Sara kan nu svømme en kilometer om dagen og nyde livet.

 


Artiklen fortsætter efter annoncen: 

 

 

 

– Der sker også mirakler. Og det er reelt nok. Det bliver bare ikke beskrevet. Lægerne gider ikke have med det at gøre.

Jeg kender rigtig godt Hans Berntsen, som beder for syge. Han er en fin fyr.

Han har vitterligt helbredt en hel masse. Det gør han ved Guds hjælp, men sandelig også gennem det enkelte menneskes tro, siger ”Radiodoktoren” Carsten Vagn-Hansen.

 

 

 

 

 

 

 

– Har du haft noget imod, at Hans Berntsen kom og bad for patienter på sygehuset?

– Nej, overhovedet ikke. Jeg har aldrig oplevet noget forkert i den forbindelse, og jeg har heller aldrig oplevet nogen dårlig udvikling på grund af forbøn.
– Vil det sige, at der faktisk kan være en hel virkelighed, som vi ikke helt kender?

– Ja, det ikke bare kan der være. Det er der! svarer overlæge Per Thorgaard, Aalborg.

 

 

 

 

 

 

Mia Holmberg fra Randers kunne ikke gå uden krykker på grund af en skade i ryggen. Men hun gik til forbøn:

– Mens han bad, kunne jeg simpelthen mærke, hvordan der blev trukket noget ud i hofterne, selv om han ikke trak i benet. Det var lidt, som om det brændte.
– Hvor lang tid varede det?
– Kun 30-40 sekunder!

Så sagde han, at jeg skulle rejse mig. Jamen, det kan jeg jo ikke, tænkte jeg. Men det gjorde jeg så! Og jeg støttede, som jeg plejer, på venstre ben. Men han opfordrede mig til at støtte også på det højre ben. Det prøvede jeg så. Og det gjorde slet ikke ondt!

Det var så mærkeligt, at jeg bare tudede, fordi jeg var så overvældet.

Og jeg har tudet meget siden, for det er så mærkeligt, at mine hofter nu er i orden, fortæller Mia i bogen, hvor også hendes fysioterapeut siger god for, at der er sket et mirakel.

Bogen kan købes her