Moses inviterer til korstog med bøn og faste på Bornholm

Moses Hansen kommer den 19.-26. august til Bornholm for at lede et korstog. Deltagere udefra kan indlogere sig på Munks-gården, som drives af Anke og Leif Munk.

Lise og Frank Jørgensen fra Pottemagerens Hus er med, og Lise vil bl.a. spille harpe nogle eftermiddage, hvor man kan søge Helligåndens vejledning.

Fællesskabsugen begynder lørdag d. 19. august kl. 18 med spisning af bouillonsuppe med brød, som i øvrigt vil blive serveret hver aften ved 18-tiden. Hvis man ikke faster, kan man lave mad på Munksgaarden.

Programmet er ikke fast for ugen, da det passes ind efter vejret, og efter møder, men hver dag er der korstogs-vandring, undtagen onsdag, som er en fridag. Fridagen kan man tilbringe alene eller sammen med andre på stranden eller andre steder. Der vil også blive nogle udflugter – måske Christiansø eller Hammershus.