Slagelse Frikirke har holdt sin første gudstjeneste

Frikirkens første offentlige gudstjeneste foregik lørdag den 27. maj.

Slagelse Frikirke, som er en del Frikirken Vestsjælland, er en kirkeplantning, der startede i januar 2016, da præsterne Grete & Flemming Petterson var flyttet til byen for at plante et nyt kirkefællesskab i byen.

Grete & Flemming plantede i 1994 Kolding Kirke Center, hvor de var præster og ledere i næsten 20 år, inden de flyttede videre til Sjælland.
Det første 1½ år har de holdt BrunchGudstjenester i deres hjem, og der har været kurser for nye interesserede på Slagelse bibliotek. Der har været op til 20 voksne og børn til kirkens arrangementer.

Der har også været en velbesøgt foredragsaften, hvor 50 personer mødte op. Det var et arrangement, som kirkens forlængede arm ”Slagelse tværkulturelle forening” holdt på biblioteket med emnet ”Stå Stærkt i Stormen” ved Jørn & Karin Brauner.

Kirken har en kernegruppe på 8 voksne og fire børn, og flere kommer til. Næste fase er så offentlige møder, der fortsætter med et møde en gang om måneden, hvor kirken har mulighed for at leje sig ind i missionshuset.