USAs kristne marcherer for ægteskabet

Joseph Grabowski.

’March for Marriage’ forventer mange deltagere i Washington 17. juni.

– Vi har nu bedre allierede i Washington end under Obama, siger en talsmand for The National Organization for Marriage.

Arrangørerne forventer mange tusinde deltagere til den årlige march for ægteskabet, som foregår d. 17. juni i Washington D.C. Optimismen skyldes især, at USAs Republikanske ledere er mere sympatiske overfor marchens konservative syn på ægteskabet end den tidligere regering.
– Vi har nu potentielt bedre allierede i Washington, sammenlignet med den antipati, der blev vist overfor trosfrihed og traditionelle værdier under den tidligere regering, siger Joseph Grabowski til The Christian Post.
”Trump har både som kandidat og siden han blev præsident igen og igen lovet troende at beskytte deres interesser og værdier.
Det var en af hovedårsagerne til, at så mange kristne og andre troende stod sammen for at støtte ham ved valget”, tilføjer Grabowski.
Hylder trosfriheden
Arrangørerne er også begejstrede over valget af dommer Neil Gorsuch til USAs højesteret. Grabowski håber endda, at dommeren kan ændre den lov, der nu legaliserer homofile ægteskaber.
Formålet med den årlige march er dog at hylde religionsfriheden og minde lovgiverne om, at mange stadig støtter det traditionelle ægteskab mellem mand og kvinde, understreger Joseph Grabowski.