Katolsk eneboer profeterede i 80’erne: Trump vil lede Amerika tilbage til Gud

Tom Zimmer profeterede i 1980’erne, at “Donald Trump ville føre Amerika tilbage til Gud.” Zimmer, der døde den 10. september 2009, var kendt som “Eremitten i Loreto”, en by på Italiens østkyst. Zimmer, der var amerikaner, flyttede til Loreto i begyndelsen af ​​1970’erne og boede der indtil 2008, da han vendte tilbage til Amerika for at dø. Han var medforfatter til Pieta bønbogen, som solgte millioner af kopier, og han siges at have deltaget i messen mange gange om dagen.

Omkring år 2000 fortalte den italiensk-amerikansk læge ved navn Claudio Curran til den (…)

OR
OR
Denne artikel kan kun læses af abonnenter

OR
OR
OR
Henri Nissen

Om Henri Nissen

Ansv. redaktør af Udfordringen. Uddannet fra Journalisthøjskolen. Master i Religious Studies. Forfatter til 14 bøger. Har arbejdet i Folketinget Rejst i Asien og Afrika for bl.a. Det Lutherske Verdensforbund.
Del artiklen! (Klik på ikonerne nedenfor)
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page