Katolsk eneboer profeterede i 80’erne: Trump vil lede Amerika tilbage til Gud

Tom Zimmer profeterede i 1980’erne, at “Donald Trump ville føre Amerika tilbage til Gud.” Zimmer, der døde den 10. september 2009, var kendt som “Eremitten i Loreto”, en by på Italiens østkyst. Zimmer, der var amerikaner, flyttede til Loreto i begyndelsen af ​​1970’erne og boede der indtil 2008, da han vendte tilbage til Amerika for at dø. Han var medforfatter til Pieta bønbogen, som solgte millioner af kopier, og han siges at have deltaget i messen mange gange om dagen.

Omkring år 2000 fortalte den italiensk-amerikansk læge ved navn Claudio Curran til den amerikanske præst Giacomo Capoverdi, at han absolut burde besøge den hellige mand Tom Zimmer.  Han tog toget fra Rom til Loreto, næste gang han var der, gik til basilikaen og så en gammel mand, der sad på gulvet, bøjet i bøn i det “Hellige Hus” – som nogle katolikker tror var Marias hus fra Nazareth.

Capoverdi spurgte ham på engelsk, om han var Thomas [Zimmer], og de to havde en dejlig samtale.

Da Trump blev valgt, ringede Dr. Curran til Capoverdi og fortalte, at Tom Zimmer i 1980’erne havde modtaget en forudsigelse, og at “en bestemt mand ville føre Amerika tilbage til Gud” – og den mand ville være ingen anden end Donald J. Trump.

“Millionær-playboyen fra New York?” spurgte den undrende læge Zimmer.
“Ja,” svarede Zimmer og tilføjede, at han var så sikker på, at Donald Trump ville blive en stor åndelig leder af Amerika, at han skrev hans navn på en mursten, som han havde fået placeret i genopbygningen af ​​den Hellige Dør i Skt. Peters Basilika i Vatikanet,  så Trump ville modtage velsignelser fra de mange messer, der ville blive sagt i Vatikanet.

Efter valget af Trump lagde pastor Capoverdi en video på YouTube om den meget bemærkelsesværdige profeti helt fra 80’erne, da Trump kun var kendt som playboy og levede et alt andet end fromt liv.

En katolsk blogger, Brett Thomas, fra den sekulære St. Francis orden, skriver:


Artiklen fortsætter efter annoncen:“Efter at have kigget på Tom Zimmer, ‘Eremitten i Loreto’, har jeg ingen grund til at tvivle på Capoverdis udsagn om, at Thomas Zimmer meddelte sin ven, at han fik en “præmonition” om at Donald Trump ville” lede Amerika tilbage til Gud.”

Han siger videre, at kirken må vurdere en profeti ud fra følgende:

  1. Er profeten en god og dygtig person?-  Zimmer var.
  2. Dernæst må en profeti ikke modsætte sig Bibelens eller Kirkens doktrin. – Der er intet i Skrifter eller i Kirkens lære, der tyde på, at en politisk leder ikke kan lede folk til Gud; Tværtimod angiver Skriften det som deres pligt.
  3. Endelig siger Thomas, at profetien skal gå i opfyldelse.
    Og selvfølgelig er der også mulighed for at søge efter mursten ved St. Peters dør med Donald Trumps navn på det – for at se, om Zimmer virkelig efterlod den der. Det forekommer ekstraordinært, at en bedende ældre mand ville have haft en sådan intuition om Donald Trump som en fremtidig kristen leder, da Trump rent faktisk levede et liv ret modsat. Her må vi vente og se om det sker, men jeg er sikker på, at om Trump fører Amerika tilbage til Gud, vil være åben for tvist og fortolkning, siger Thomas.

Grundlæggeren af det amerikanske magasin, Charisma News, har nu lagt historien ud – ikke i sit eget blad, men på hjemmesiden The Elijah List, som næsten dagligt bringer profetiske ord fra forskellige.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Se videoen. 

(To Subscribe to the Elijah List subscribe here.)