Ny film om stort dansk moderne missionsarbejde

Torben Søndergaards tjeneste vokser eksplosivt i udlandet. Første film blev set 830.000 gange.

Evangelisten Torben Søndergaard har fået produceret en ny film “7 dages eventyr med Gud”. Man følger ham på en tur til Brasilien. Filmen er på engelsk, men med danske undertekster og på 31 andre sprog.

– I filmen ser man “behind the scene” af vores tur. Man ser, hvordan Helligånden virker, og hvordan mennesker møder Gud, fortæller Torben.

Vilde helbredelser

– Gud gør så meget derude, som folk ikke ser. Vi står i en vækkelse, som forvandler titusindvis af mennesker verden over.
Man vil i filmen se vilde helbredelser, som fx en dame, som er dødsyg af kræft, der bliver helbredt, og en dame som kommer op fra sengen efter at havde ligget med smerter i 2 år. Man ser også, hvordan vi griner og laver sjov med hinanden. Filmen viser, at livet med Gud er et eventyr. Dette spændende liv er noget, vi alle kan opleve i hjemmene og på gaden, og ikke kun til de store møder.

Gud gør noget stort

– Hvad er formålet med filmen?
– Vi ønsker at vise, hvor stort det er, det Gud gør. Hvordan dette virkelig er med til at forvandle verden. Mange danskere har endnu ikke forstået, hvor vildt det er.

Vi ønsker også med filmen at være sårbare og vise, hvad der sker. Også når folk ikke bliver helbredt, og der er kamp på.
Vi ønsker med filmen at vise vores hjerter for mennesker og at det, vi gør, ikke bare er en “normal” konference, hvor folk kommer og lytter og så går hjem igen.

Første film set af 830.000

Torben Søndergaard fortæller, at hans første film “Den sidste reformation – begyndelsen” nu er set 830.000 gange på youtube.
Den er desuden blevet vist flere gange på God.tv, Vision Norway, Kanal 10 og andre kristne tv-stationer. Den er oversat til 40 sprog og bruges verden over.

Forskellige filmfolk

– Hvem har produceret?
– ”Den sidste reformation” – hvoraf den anden udkommer til oktober – er lavet af danskeren Lebo Akatio, der er en dygtig og professionel film-instruktør.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Den nye film er lavet af Robbert Dam fra Holland. Det er første gang, han laver en rigtig film. Tidligere har han lavet mindre indslag på YouTube.
Jeg er produceren på filmen, og der er to andre, der har hjulpet med at sætte den sammen. Så det er en mere simpel film end den anden, og stilen er noget anderledes, forklarer Torben.

Tilbydes gratis på dvd

Udover at tilbyde filmen gratis på YouTube (7daysadventurewithgod.com) tilbyder Torben Søndergaard også at sende den gratis ud som dvd.

– Da vi oplevede, at Gud talte til os om at sende filmen gratis ud, var det en meget skræmmende tanke. Hvis der er 10.000 som vil have en gratis dvd, så vil det incl. forsendelse komme til at koste os 300.000 kr. Men vi oplevede så stærkt, at dette var Gud, og blev enige om at gøre det. Dagen efter kom der en dame, som vi aldrig har set før, og gav mig en check på 300.000 kr., uden at kende til dvd’en. Så vi ser helt klart, at Gud er i dette, og derfor sender vi nu dvd’en ud gratis til alle, der ønsker den, udover at den kan ses på vores hjemmeside.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Voksende tjeneste

– Hvordan går det ellers med din evangelisations-tjeneste?
– Det vokser virkelig rigtig meget. Over 7.200.000 har nu set vores videoer på youtube, og flere og flere kommer til vores møder. Vi samler normalt mellem 600-1000 mennesker, når vi holder vores kickstart weekender ude i verden, men sidst jeg var i Brasilien, kom der over 2000.

Vi har nu et team på 5 andre, som også holder kickstart weekender rundt om, for at få flere i gang, og de samler omkring 100-300.

Folk kommer også til vores kickstartweekender her på Jesus Hotellet hver måned. En weekend i juli var der folk fra 33 forskellige nationer samlet. Vi har desuden lige startet en kristen café midt i Aalborg, hvor folk kan komme og høre om Jesus. Vi er begyndt at holde offentlige møder i den menighed, vi har startet. Man kan se mere på www.JesusHouse.dk.

Uddelegering i Danmark

Torben Søndergaard er mindre involveret i dagligdagen på Jesus Hotellet, samt i menigheden, som køres af et lederteam, hvor folk har ansvar for de forskellige områder. David Dahl (tidligere Apostolsk Kirke) står fx i spidsen for træningsskolen, hvor Torben kun er en gæstetaler.


Artiklen fortsætter efter annoncen:– Dette gør, at jeg kan koncentrere mig om at rejse, lave videoer og starte op andre steder. Vi arbejder lige nu på at starte en Jesus Hotel i Florida, USA.
Jesus Hotellet er som en lufthavn, hvor folk kan lande og blive tanket op og flyve ud igen. Målet er at træne og udruste andre til at leve det liv, Gud har for os alle.

Vi begynder til august vores første 3 måneders Ledertræningsskole i Aalborg. Eleverne vil blive sendt ud for at starte nye Pioner-træningsskoler i verden.

Lige nu har vi 5 Pioner træningsskoler i Danmark, Holland, Schweiz, USA og Canada. Når året er omme, regner vi med at have 10 træningsskoler, og dette er kun begyndelsen.
– Ja, der hvor det vokser mindst, er faktisk i Danmark, og det gør selvfølgelig ondt, siger Torben.

– Men Danmark er et lille land og mange kristne har mere travlt med at sprede falske rygter, så de ikke ser de fantastiske frugter, slutter Torben, der minder om, at vi kan kende et træ på frugterne og ikke på rygterne.

Filmen kan ses på www.7daysadventurewithgod.com