Arrangementer støder sammen

Ca. 60 er tilmeldt den apostolsk-profetiske konference i Kolding den 22-24. september med bl.a. Paivi Heikkila.

Det er færre end sidste år, hvor der kom ca. 100. Arrangørerne mener, det kan hænge sammen med, at der samme weekend er en kvindekonference i København, ligesom Ungdom Med Opgaves danske afdeling holder sit 30 års jubilæum på Sjællebro ved Randers.

Så der er stadig ledige pladser, fortæller Mirjam Rasmussen fra arrangørerne. Udover Päivi Heikkala fra Finland – som har skrevet bogen ”Herren vil give jer byen” – taler også Andy Wallis, som har en profettjeneste og virker ud fra Impact Church i Roskilde. Desuden underviser bl.a. Anette Holt, Næstved

Henri Nissen

Om Henri Nissen

Ansv. redaktør af Udfordringen. Uddannet fra Journalisthøjskolen. Master i Religious Studies. Forfatter til 14 bøger. Har arbejdet i Folketinget Rejst i Asien og Afrika for bl.a. Det Lutherske Verdensforbund.
Del artiklen! (Klik på ikonerne nedenfor)
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page