Charlotte og Thorkild rejser til Sydsudan

Thorkild og Charlotte Jørgensen rejser til Sydsudan for at arbejde som henholdsvis kommunikationsmedarbejder og lærer i flyorganisationen Mission Aviation Fellowship.

I midten af september rejser Thorkild og Charlotte Jørgensen til Sydsudans hovedstad Juba for at blive en del af Mission Aviation Fellowships (MAF) arbejde i landet.

Thorkild Jørgensen er blevet udpeget til en stilling som intern kommunikationsmedarbejder i organisationen og er udsendt for at dokumentere det hjælpe- og missionsarbejde, MAF er en del af i det unge og uroplagede land.

Samtidig skal Charlotte Jørgensen undervise i engelsk, svømning, håndarbejde og billedkunst på en lille skole for missionærbørn i Juba.
Charlotte Jørgensen kommer fra en stilling som lærer på Andreasskolen i Holbæk, mens Thorkild Jørgensen i en årrække har været selvstændig i sit eget grafikerfirma, hvor han blandt andet har løst kommunikationsopgaver for MAF Danmark.

Sydsudan er et af de lande, hvor MAF er allermest aktiv. Den fælleskirkelige missionsorganisation har i landet udstationeret fem fly, som flyver for over 200 organisationer, der arbejder med nødhjælp, udvikling og mission.

Thorkild og Charlotte Jørgensen er foreløbig udsendt til Sydsudan for en etårig periode.

MAF er en international fælleskirkelig missions-og nødhjælpsorganisation, der tilbyder flytransport til andre organisationer for, at de kan nå ud til svært tilgængelige egne.

MAF har flybaser i 26 lande på verdensplan.


Artiklen fortsætter efter annoncen: