Film om Mercy Ships får international pris

Holdet fra National Geographics filmer her Mercy Ships opsøgende arbejde i en vestafrikansk landsby.

Den tidligere storebæltsfærge Dronning Ingrid spiller hovedrollen i Nat. Geographics dokumentar.

En dokumentarserie om Hospitalskibet Africa Mercy har vundet prisen for den bedste dokumentar ved AIB Awards i London den 1. november.

– Det er en glæde for Mercy Ships Danmark at kunne fortælle, at dokumentaren The Surgery Ship – på dansk ”Hospitalsskibet” – vandt prisen for den bedste dokumentar i kategorien ”Human interest”. Det skete ved the Association for International Broadcasting Awards i London, fortæller Ulla Holst fra Mercy Ships Danmark.

The Surgery Ship følger livet om bord på verdens største civile hospitalsskib, som tilbyder gratis, livsforvandlende operationer, lægebehandling og oplæring af lokalt sundhedpersonale langs Afrikas vestkyst.

Hospitalsskibet ’Africa Mercy’, er den tidligere storebæltsfærge Dronning Ingrid. Dokumentarserien viser gennem otte episoder, hvordan patienter får hjælp ombord på skibet.
– Vi vil gerne takke National Geographic og Media Stockade for et fantastisk arbejde med at filme de frivilliges heroiske arbejde på vores hospitalsskib. Jeg er sikker på at denne pris vil føre til, at

The Surgery Ship bliver vist i flere lande, og at det vil hjælpe Mercy Ships med at udvide vores netværk af støtter, udtalte Mercy Ships britiske leder Lea Milligan.

Dokumentarserien kan ses på National Geographic People på VIASAT og YouSee mandage kl. 21.00 og søndage kl. 04.00

 


Artiklen fortsætter efter annoncen: