Inspirerende aften i Aalborg

Den fælleskirkelige missionsorganisation Gospel Outreach holder en inspirationsaften i Bethaniakirken, Aalborg torsdag d. 16/11 kl. 19.

Aftenen kommer til at indeholde øjenvidneberetninger, film og vidnesbyrd fra de kampagner, som Gospel Outreach holder hvert år rundt om i verden. Mange tusinde giver respons på evangeliet, og nye menigheder bliver startet, og mange mirakler og helbredelser finder sted på disse kampagner. I over et årti har organisationen været med til at starte én ny menighed om måneden i områder, hvor kristendommen er en minoritetsgruppe.

Per Hyldgaard og andre fra teamet i Gospel Outreach vil medvirke.

 

 

Henri Nissen

Om Henri Nissen

Ansv. redaktør af Udfordringen. Uddannet fra Journalisthøjskolen. Master i Religious Studies. Forfatter til 14 bøger. Har arbejdet i Folketinget Rejst i Asien og Afrika for bl.a. Det Lutherske Verdensforbund.
Del artiklen! (Klik på ikonerne nedenfor)
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page