Partier holdes udenfor DK4-tv

Tv-kanalen DK4 har ikke inviteret alle partier med til en tv-debat i de fem regioner i Danmark. Det er udemokratisk, mener partierne.

Mens dagbladene og DR og tv2 behandler alle de opstillede partier i regionen på samme måde, inviterer TV4 kun nogle af partierne. Det er ikke rimeligt, mener bl.a. KristenDemokraterne i Syddanmark, som sammen med andre partier nu har henvendt sig til DK4 for at få rettet op med en udsendelse, hvor de udeladte partier er med.

Henri Nissen

Om Henri Nissen

Ansv. redaktør af Udfordringen. Uddannet fra Journalisthøjskolen. Master i Religious Studies. Forfatter til 14 bøger. Har arbejdet i Folketinget Rejst i Asien og Afrika for bl.a. Det Lutherske Verdensforbund.
Del artiklen! (Klik på ikonerne nedenfor)
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page