Selena Gomez overrasker med sin tro

I marts 2016 deltog Selena Gomez i Hillsong Church’s Young & Free Revival koncert i Los Angeles, hvor hun ledte publikum i lovsang med sin egen sang ”Nobody”.

Den 24-årige verdensstjerne lægger ikke skjul på, at hun er kristen- hverken på sin Instagram-profil, i interviews eller i sin sangskrivning.

Du kender hende måske bedst fra en af Disney Channels serier. Eller fra amerikanske teenagefilm, fra hendes musikkarriere eller som Justin Biebers kæreste gennem flere år.

Selena Gomez er en verdensstjerne – og det sidste års tid har hun overrasket sine fans med sin åbenlyse kristne tro.
Selenas forældre er katolikker, så søndagsgudstjenester var en del af Selenas opvækst. Og nu ser det ud til, at hun efter flere år i rampelyset har fået fornyet sin barndomstro.

Hektisk karriere

Selena startede sin solo musikkarriere i 2013. Efter et par hektiske år med et salg på 7 millioner albums og 22 millioner singles aflyste hun to planlagte turnéer i henholdsvis 2014 og 2016 for at trække sig tilbage fra livet i rampelyset.

Det var i denne periode, at hun skrev sin første kristne sang ”Nobody”. En del af teksten lyder sådan:
No oxygen, could barely breathe
My darkest sin, you’ve raised release
And it’s all because of you,
all because of you
I don’t know what it is,
but you’ve pulled me in
No one compares, could ever begin
To love me like you do

Da en af hendes fans på twitter ville vide, hvem teksten var dedikeret til, var Selenas ligefremme svar ”Gud”.

Ledte lovsang til Hillsong koncert

I starten af 2016 overraskede hun ved at deltage i Hillsong Church’s Young & Free Revival koncert i Los Angeles, hvor hun ledte publikum i sin egen sang ”Nobody”.

Efterfølgende skrev hun på Instagram:
”Jeg fik mulighed for at optræde med den første lovsang, jeg har skrevet. Er så taknemlig for Hans nåde og forståelse”.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Selenas fans elsker hende for hendes ægte, jordnære og ligefremme facon, som ofte kommer til udtryk i hendes ”I’m just like you” posts på de sociale medier.

Hun lader heller ikke, som om livet som kristen er uden kamp. Efter at have lyttet til en prædiken af pastor Judah Smith fra City Church i Los Angeles, citerede hun på Instagram fra Romerbrevet 7:15:
”Jeg forstår ikke, hvad det er, jeg gør. Jeg gør nemlig ikke det, jeg gerne vil, men derimod det, jeg ikke ønsker at gøre.”

Og på sin Instagram-profil understreger Selena sin offentlige tro med ordene: ”By grace through faith.” (Ved nåde gennem tro.)
Ordene er taget direkte fra Efeserbrevet 2, 8 som fortæller, at vi frelses af nåde ved troen på Jesus.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Hvem er Selena Marie Gomez?

Selena begyndte sin skuespillerkarriere i en alder af syv år, hvor hun fik en rolle i hit børnefjernsyns-serien ’Barney & Friends’.

Selena Marie Gomez er født i Texas, USA i 1992. I Danmark blev hun for alvor kendt, da hun som 15-årig kom med i Disney Channel-serien ’Magi på Waverly Place’. Siden har hun medvirket i adskillige film.

I 2009 udkom den første plade fra Gomez’ band ’Selena Gomez & The Scene’. Selena udgav for første gang i 2013 et soloalbum under navnet ”Stars Dance”, og efterfølgende udgav hun albummet ”Revival” i 2015.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Med 62 millioner likes på Facebook og 130 millioner followers på Instagram er hun den mest fulgte person på Instagram i 2017.

Hudsygdom og ny nyre

Selena fortalte i et interview med Today i oktober 2017 om sin kamp med hudsygdommen lupus, med depression og om hendes nylige nyre-transplantation.

“Jeg tror, der er en mening med, at det sker,” siger Selena, som føler, at hendes tro på Gud har hjulpet hende.

”Jeg ønsker ikke, at folk skal synes, at det er trist, at jeg gennemgik alt det, eller med andre ting i mit liv. For jeg tror, at det altsammen gjorde mig til det, jeg er nu.

Det er i virkeligheden noget smukt, og det skal jeg minde mig selv om. Det er ikke en negativ oplevelse.”