’Flyvende Farmor’ taler om energi i Blå Kors Genbrug

– Vi tænker så meget på det materielle. Vi må have tro, håb og kærlighed, siger den 83-årige skuespiller teaterdirektør Jytte Abildstrøm. Hun kan opleves i Tinglev d. 22. februar.

Der bliver tid til humor, alvor og eftertænksomhed, når Blå Kors Genbrug den 22. februar inviterer til gratis foredrag med skuespiller og tidligere teaterdirektør Jytte Abildstrøm på Tinglev Skole.

Selvom man er gået på pension, går livet bestemt ikke i stå. Snarere tværtimod.
Den 83-årige skuespiller og tidligere teaterdirektør Jytte Abildstrøm er bl.a. kendt fra filmen ”Flyvende farmor” og som mor til skuespilleren Peter Mygind.

Hvor kommer energien fra?

Gennem mange år har Jytte Abildstrøm været engageret i kampen for miljøet, og det er den passion og gnist, som Blå Kors Genbrug tror, hun kan overføre til publikum. Derfor er skuespilleren inviteret til at holde foredrag på Tinglev Skole den 22. februar for at motivere seniorer til at gøre noget godt både for sig selv og for andre.

Foredraget ”Hvor får vi energien fra?” handler både om omtanke for vores jord, men også om vor egen fysiske og åndelige energi.

”Hvad spiser du, hvordan trækker du vejret, hvordan passer du på vandet, og hvordan får du varme tæer? Det handler om at mærke efter og sætte tempoet ned i livet.

Vi tænker så meget på det materielle. Vi må have tro, håb og kærlighed”, fortæller Jytte Abildstrøm.

Blå Kors søger frivillige

Rikke Lykke Jensen, som er områdeleder i Blå Kors Genbrug, håber, at mange har lyst til at deltage og samtidig høre om muligheden for at blive frivillig i en af Blå Kors’ genbrugsbutikker:

”Som frivillig i Blå Kors får du rig mulighed for at styrke dit netværk ved at blive en del af et arbejdsfællesskab, som på landsplan tæller 1.900 frivillige. Der er plads til alle – ligemeget om, man er dårligt gående eller har andre skavanker. Så finder vi noget, der til passer til netop ham eller hende”, siger Rikke Lykke Jensen.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Blå Kors mangler flere frivillige i Sønderjylland og understreger, at arbejdet som frivillig kan skabe glæde og lykke i ens seniorliv. Også Jytte Abildstrøm har gennem sit liv udført frivilligt arbejde og kan kun opfordre andre til at prøve det af:

”Frivillighed er fornemt. Man har mulighed for gennem frivilligt arbejde at gøre en forskel. Hvis man har kræfterne til det, er det bare med at kaste sig ud i det. Hver kommer med det, man har og kan. Alle er værdifulde”, siger Jytte Abildstrøm.

Foredraget ”Hvor får vi energien fra?” kan høres d. 22. februar 2018 kl. 15-17 på Tinglev Skole, Hovedgaden 78 i Tinglev.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Der vil være mulighed for at købe kaffe og kage/brød til arrangementet.