Fan udgiver Jørn Nielsens indlæg som bog

Jørn Nielsen – nu 81 år.

Når en skribent oplever, at hans fan udgiver hans læserbreve og andre indlæg i bogform, så må det betragtes som en anerkendelse.

Men det er nu sket for Jørn Nielsen fra Næstved, som mange af Udfordringens læsere også kender fra hans mange kontante og velformulerede indlæg om samfundets og kirkens forfald og om det ægte evangelium.
Det er Knud Enevold Andersen, Ebeltoft, der har samlet alle Jørns indlæg og fået dem trykt i en bog i A4 format på 288 sider!
”Jeg synes simpelthen, at han ramte plet, når han skrev noget. Derfor gemte jeg alle hans indlæg,” fortæller Knud Andersen.

Jørn Nielsen takker i forordet for æren med et ”spagfærdigt forord”, som han kalder det. Han nævner en norsk prædikant-ven, som på sine gamle dage ikke orkede at prædike mere, men til gengæld kunne skrive.
”Ham tænker jeg på nu, da jeg med mine fyldte 81 år er nået til min livsaften og ikke kan udfolde mig rent fysisk i samme omfang som førhen. Men som den nævnte gamle prædikantven i Norge får jeg ved Guds nåde stadig lov at slå på få intakte forkynderstrenge gennem det skrevne ord,” skriver Jørn Nielsen, der indrømmer, at ”tonen måske ikke altid er lige blid”; men han håber, at læsere vil gøre som de ”retsindige jøder” i Berøa: ”De tog imod ordet med al god vilje og granskede daglig skrifterne.” Ap.G. 17,11.

Bogen ”Jørns breve” kan bestilles hos Knud E. Andersen på mail: k940@outlook.dk for 250 kr. plus porto.