Komiker undskylder overfor Mike Pence

Mike Pences udtalelse om, at han hører Jesus tale, når han beder, fik talkshow-vært Joy Behar til at kalde vicepræsidenten sindssyg. Nu har hun undskyldt.

”Det er én ting at tale til Jesus, Det er noget andet, når Jesus taler til dig. Hvis jeg ikke tager fejl, kaldes det sindsyge at høre stemmer.”

Det sagde talkshowværtinde Joy Behar i programmet The View på ABC den 13. februar, hvor man diskuterede en udtalelse af Mike Pence.

Vicepræsidenten havde nemlig fortalt, at han taler i tunger og at Jesus taler til ham.

Mens Joy Behars medvært, Sonny Hostin, udtalte, at hun ikke brød sig om, at vicepræsidenten taler i tunger, beskrev Joy Behar fænomenet som en sindsygdom. Det har ført til mange protester fra kirkeligt hold. Nu har Joy Behar selv ringet til Mike Pence for at undskylde sin udtalelse.

Joy Behars manager, Bill Stankey, har efterfølgende sagt til The Washington Post, at hun havde en varm og åbenhjertig samtale med Mike Pence. De havde blandt andet diskuteret, hvordan de begge var vokset op i den katolske kirke.

En kilde fra Det Hvide Hus siger i en email, at Joy Behar undskyldte overfor vicepræsidenten, som modtog hendes undskyldning. Pence havde dog tilføjet, at han ikke var krænket på egne vegne men derimod på vegne af de millioner af evangelikale kristne, som ser ABC TV og dermed Behars show.

Han havde derfor opfordret hende til at gentage den undskyldning offentligt, som hun netop havde givet ham privat.