Opfordrer til bøn for Burma søndag

I en årrække har der været afholdt global Bededag for Burma den 2. søndag i marts.

I den anledning har Christians Concerned for Burma (CCB) i Chiang Mai, Thailand, udgivet et blad, som fortæller om situationen i det asiatiske naboland.

– Det fremgår heraf, at der fortsat er megen brug for forbøn for situationen i Burma, fortæller Ingolf Bjørsted fra Missionsforbundet, der står i kontakt med arbejdet i Thailand og Myamar/Burma.

Han nævner også forfølgelsen af den etniske gruppe, Rohingyaerne, i den vestlige del af Burma, hvor regeringshæren har forjaget ca. 700.000 fra denne stamme i en etnisk udrensning.

Og der er mange andre konflikter mellem stammerne og den brutale hær.I bladet spørger Paul Bradley fra Burma Free Rangers ”Hvor er Gud i alt dette?”

Men han kommer også med et svar, nemlig at vi kristne kan gøre en forskel:
”Så ved at hjælpe den fysiske verden i form af at sætte fanger fri, opmuntre de fattige og hjælpe de sønderknuste, har vi en uendelig indvirkning ved at annoncere Herrens år – frelse – wow!” skriver han.

Og han formulerer denne bøn:
“Fader Gud, må din Ånd komme over os, som den gjorde over Esajas og din søn, Jesus. Må vi gå med mod til de steder, hvor mennesker er undertrykte og sørger. Jeg beder om, at du må velsigne os med ressourcer til at give fysisk hjælp, og at vi også må være villige til at lægge vores liv ned, som du gjorde, og proklamere din frelse. Amen.”

Bladet, der indeholder flere interessante artikler, både om det politiske, etniske og religiøse, kan fås på dansk som pdf-fil ved henvendelse til Ingolf Bjørsted på e.i.bjorsted@webspeed.dk.


Artiklen fortsætter efter annoncen:På Hjemmesiden www.prayforburma.org kan man læse mere om arbejdet for at hjælpe de kristne og andre forfulgte, og om situationen i Burma i det hele taget.