Aktiv Mission holdt årsmøde i Karlslunde med polske gæster

Tre gospelsangere deltog i årsmødet som et levende bevis på Aktiv Missions gospelarbejde i Polen.

Karlslunde Strandkirke genlød af glad gospel og klapsalver under årsmødet den 18. marts. Deltagerne hørte nyt om de tusindvis af mennesker, som har gavn af Aktiv Missions arbejde i Polen, Albanien, Rusland og Indien.

Tre gospelsangere fra Polen gav en smagsprøve på repertoiret i de 15 kor, som Lea Kjeldsen leder og inspirerer i Krakow og omegn. Aktiv Mission støtter Mission Gospel, som i 2017 arrangerede koncerter og lovsangsaftener for omkring 3.000 polakker.

Generalsekretær René Hartzner gav et overblik over Aktiv Missions vidtforgrenede arbejde i forskellige lande:

I Albanien deltager 180 børn hver uge i de såkaldte Mikael-klubber, hvor de lærer om Bibelen og kristne livsværdier. Og i alt 7.730 personer modtog hjælp til dagen og vejen, bl.a. gennem julepakker.
I Rusland fik over 2.000 studerende det kristne budskab ind med rockmusikken ved Drusjkis 20 koncerter på skoler og universiteter. Derudover sang og prædikede rockgruppen for omkring 1.600 personer i fængsler og på rehabiliteringscentre.

I Indien fik 1.170 gadebørn vejledning og undervisning, 326 fik finansieret deres skolegang, 136 forældre fik træning i selvforsørgelse, og 1630 voksne fik undervisning i rettigheder, økonomi og familieliv. Og ca. 800 personer, som blev ramt af oversvømmelse, fik nødhjælp.

Aktiv Mission støtter også den kristne satellitkanal SAT-7, som har over 21 millioner ugentlige seere i Nordafrika og Mellemøsten. Kanalen sender på arabisk, tyrkisk og farsi og har som noget nyt oprettet SAT-7 ACADEMY med undervisning til millioner af bl.a. flygtningebørn, der ikke kan komme i skole på grund af krig og uro.
SL/Bodil