Igen fælleskirkelig gudstjeneste i Kibæk

For andet år afholder Pinsekirken i Skjern, Ølgod Menigheds center, Pinsekirken i Blåhøj og Vestermarkskirken i Grindsted fælles gudstjeneste hos rehabileringscenteret Betesda i Kibæk søndag den 10. juni kl. 10.30

Ideen til fællesgudstjenesten kom på baggrund af, at præsterne fra de ovennævnte menigheder allerede har et kollegialt fællesskab med hinanden ca. hveranden måned. Det fællesskab har udviklet sig gennem årene, og sidste år kom ideen med en fællesgudstjeneste.

– Vi troede alle, at hvis det blev holdt på et mere neutralt sted, så ville flere støtte op omkring arrangementet. Derfor faldt valget på Betesda i Kibæk. Udover at kunne være på et neutralt sted, så kunne vi også hjælpe Betesda lidt med at gøre klar til deres årlige sommerstævne, som de afholder i uge 32 i samarbejde med Teen Challenge, forklarer Charley Stephansen, som er præst i Vestermarkskirken i Grindsted.

– Samtidig har vi også samlet en frivillig gave ind til Betesdas arbejde, så de fortsat kan hjælpe narkomaner og andre misbrugere til et bedre liv.

200 med sidste år

Gudstjenesten sidste år blev en succes. Over 200 deltagere støttede op, og der var et separat børneprogram under gudstjenesten. Bagefter var der fællesspisning og mulighed for boldspil af forskellig slags, fortæller Stephansen.

Sidste år talte Jens Peter Pedersen, og i år bliver det Jørn Hyldgaard fra Åben Kirke i Herning.
I år udvider man arrangementet med et fælleskirkeligt ungdomsmøde lørdag aften den 9. juni, hvor det foregår på de unges præmisser. Kristian Sloth fra Vestermarkskirken og Wandy Vestergaard fra Pinsekirken i Blåhøj vil lede og tale.