Intens profetisk konference i Roskilde

Den indiske pastor Preethy Kurian underviste.

Pastor Preethy Kurian var en medrivende hovedtaler til den intense profetiske konference i Roskilde Frikirke.

Den indiske pastor Preethy Kurian gjorde et dybt, stærkt og smittende indtryk i Roskilde Frikirke, der 25.-26. april lagde ramme til en profetisk forårskonference.

Preethy Kurian er pastor i Capston Church i London. Hun tjener både som hyrde, profet og lærer.

Hun var omgivet af en lovsangsgruppe fra Capston Church – et band med hjerte for profetisk lovsang, og som på ingen måde ”optrådte og var på”, men derimod dybt og inderligt tilbad og var med til at åbne op for en varm og intens atmosfære.

”Vækkelse! Er vi klar til at modtage?” var overskriften på konferencen, som var arrangeret af Oplysningsforbundet BreakThrough og blev holdt i samarbejde med Roskilde Frikirke. Preethy Kurian fortalte på en underholdende måde bl.a. om sine første forsøg på at skabe vækkelse i England.

Hendes budskab var især en opfordring til alle om at stille sig til rådighed for Gud … forstå at vi hver især kan få og har stor betydning. Og at alle kristne er i familie og bør støtte hinanden. Hendes undervisning satte sit tydelige præg på flere. En del havde tydeligvis stærke åndelige oplevelser og reaktioner undervejs – fx i form af stor glæde. Der blev i det hele taget grinet en del – og opfordret til glæde.

Den daglige leder af Oplysningsforbundet BreakThrough, Betina Enemark, er taknemlig.

– Gud startede med at manifestere sit rige ved at helbrede og udfri en del af deltagerne. Andre fik opbyggende profetiske ord, som var spot-on, da Tomi Arayomi gik på. Han opfordrede os til at gøre os klart, hvad Guds kald er for hver af os, og hvad det koster at indtage landet. I Biblen står der: ”Jeg vil give dig nationerne som din arv”, men for at få en arv må vi være Guds barn. Jorden er Herrens, men verden tilhører denne verdens fyrste.

– Dagens undervisning var bygget på et bibelsk fundament, fyldt med sjælden klarhed, indsigt og visdom, mener hun.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Der var ting, Tomi undlod at undervise om, da han fornemmede, at Danmark ikke var helt klar til at høre det. Det afstedkom, at præsten Lis Molin, sagde til ham: ”Jeg vil gerne høre mere om alt det, som er nødvendigt, for at vi kan gøre os rede til vækkelse, udleve vores kald og indtage landet for Jesus. Jeg vil ikke tillade, at der er ting, vi ikke er ”modne” til at høre.” Og Lis Molin fortsatte: ”Den undervisning, som du allerede har givet, Tomi, bør alle kirkeledere i Danmark også have mulighed for at høre.”

Profetisk tv

Tomi Arayomi har skrevet bøgerne ”Kingdom Secrets Jesus Couldn´t Share ” og ”The Millionaire Maker Project”.

Tomis åndelige mor er profeten Dr. Sharon Stone, som har besøgt Danmark gennem flere år. Sammen har de stiftet facebookgruppen ”Prophetic Voice TV”, som hver morgen fra kl. 6-7 kalder til at bede for nationerne i Europa.


Artiklen fortsætter efter annoncen: