Israels nye ambassadør til årsfest i ICEJ i Aalborg

Ambassadør Benny Dagan.

Israels nye ambassadør i Danmark, Benny Dagan og hustru Irit, kommer til Aalborg, når Den Internationale Kristne Ambassade i Jerusalem (ICEJ) i næste weekend fejrer årsmøde – og Israels 70 års fødselsdag.

Og ambassadøren er ikke den eneste jøde til årsfest. Rory Kaye, som er messiansk (kristen) jøde af Arons slægt fra Sverige, deltager som taler lørdag aften, hvor der for øvrigt er gratis adgang. Her er der også lovsang af Tone og Kasper Rahbek Pedersen.

Lørdag eftermiddag og ved festgudstjenesten søndag, taler Malcolm Hedding, der tidligere var leder af den kristne ambassade i Jerusalem. Han er kendt af mange Israelsvenner. Han har nu titel af talsmand.
Endelig medvirker den daglige leder af ambassadens afdeling i Danmark, Christina Elisabeth Leinum naturligvis.

Det koster 200 kr. at deltage inkl. mad og kagebord.

Lovsangsbandet ledes af Tone og Kasper Rahbek Pedersen.

Årsfesten foregår i Betaniakirken på Dag Hammerskjoldsgade 2. Og politiets efterretningstjeneste har sørget for ekstra sikkerhed imod eventuelle antisemitiske terrorister, som skulle finde på at genere ambassadøren.