Det 27. elevhold er startet på Euroclass

I 2016 flyttede Euroclass fra lejede bygninger ind i Apostolsk Kirkes Højskole i Kolding.

Midt i august startede det 27. elevhold på Euroclass i Kolding med i år 4 nationaliteter repræsenteret, og samtidig er indskrivningen til skoleåret 2019/2020 er allerede i fuld gang.

Euroclass er et anderledes efterskoleår, hvor 9 af de 42 undervisningsuger foregår i udlandet. I løbet af skoleåret får eleverne bl.a. undervisning i kristen tro, social ansvarlighed, praktisk lederskab, kommunikation, sport, musik og kreativitet og mange andre fag.

– På Euroclass får teenagere muligheden for at opleve eventyr med mening, som vil gøre indtryk og præge dem for resten af deres liv, fortæller Peter Hedelund, som er leder for Euroclass.

De ni uger i udlandet er fordelt med tre uger i Europa i løbet af efteråret og de resterende seks uger i foråret – her går turen til Afrika, Asien og Sydamerika. Eleverne deles op i mindre teams, som så rejser til hver sin destination.

Euroclass holder åbent hus

Har man lyst til at opleve et anderledes og eksamensfrit skoleår på en kristen efterskole, så er det måske en idé at kigge forbi, når Euroclass inviterer interesserede indenfor på Efterskolernes dag, søndag d. 30/9 fra kl. 13 – 17. Her får gæster en rundvisning i faciliteterne og mulighed for en god snak samt lidt til ganen.

Euroclass holder til på Kolding Internationale Højskole.

Guldlok ville vælge Grejsdalen