Sangglad lektor fylder 60 år

Lektor, cand. mag. Anna Lise Mette Jensen, Skolebakken 120, 6705 Esbjerg Ø, fylder søndag den 28. oktober 60 år.

Hun har haft 25 års jubilæum på Varde Gymnasium i 2014. Anna Lise har i mere end 10 år været fagbestyrer i Religion. Som censor i Religion har hun været rundt i de fleste hjørner af Danmark. Anna Lise var medforfatter til bogen Religion og Pædagogik og har gennem årene haft forskellige debatindlæg i fagbladet Religion. Anna Lise har en stor interesse for Kaj Munk. Denne interesse har hun formidlet til sine elever gennem undervisning og ekskursioner til Vedersø Præstegaard. Anna Lise har også en stor samling af bøger af og om Kaj Munk.

Anna Lise M. Jensen har rige evner indenfor sang og musik. Hun spiller klaver (og guitar), og har mange gange sunget julen ind med sine elever. Ligeledes har Anna Lise glædet mange med sin solosang som mangeårigt medlem af Simested-Koret. Samt ved enkeltstående begivenheder som begravelser og plejehjemsgudstjenester hos broderen Frits, som er sognepræst.

Anna Lise har været brugt som oversætter og tolk af engelske og amerikanske talere i flere år ved sommerens Bibelcampings i Aalborg (Markuskirken) og Odder (SommerOase).

Anna Lise er et trofast medlem af menigheden ved Kvaglund Kirke i Esbjerg.