Prorex-forfattere med på BogForum

Michele Rigby Assad har været hemmelig agent for CIA. Hun har skrevet bogen ’Ud af skjul’.

På BogForum i Bella Center kan det kristne forlag ProRex i år introducere to kvindelige forfattere med hver sit unikke job.

Eks-agent for CIA

Michele Rigby Assad var i ti år udsendt til nogle af verdens brændpunkter, bl.a. Mellemøsten. Men hvad laver en hemmelig agent, når hun ikke er under cover længere? Begge dele af sit liv fortæller hun om i bogen ’Ud af skjul’, der også handler om, hvad ”mit hemmelige liv i CIA lærte mig om, hvad der er værd at kæmpe for.”

Michele Rigby Assad er i Danmark til BogForum, hvor hun taler på den officielle scene, Fag- og DebatScenen, fredag kl. 16.30. Man kan også møde hende hele fredagen på ProRex Forlags stand, C2-023, hvor hun kl. 13.00, 15.00 og 17.30 giver et indblik i jobbet som under cover-agent og livet derefter.

Kirsten Steno er House Coach og har skrevet bogen ’Hjem-Hjerte- Sjæl’.
House Coach

Kirsten Stenos nye bog ”Hjem Hjerte Sjæl” udkommer på BogForum. Man kan møde Kirsten Steno på ProRex Forlags stand hele lørdag og søndag. Hver dag kl. 13 og 15 fortæller hun om bogen om house coaching, dvs. ”hvordan du får et hjem, du føler dig hjemme i”.

De to kvindelige forfattere har meget forskellig baggrund, men de har den kristne tro til fælles. Det samme gælder troens positive afsmitning på deres liv og job.
ProRex’ stand

ProRex Forlag er med på BogForum fra den 26. til 28. oktober.

”Vi glæder os til igen i år at have en stand på BogForum. Det er syvende år i træk, vi er med,” siger Christian Larsen, forlagets indehaver. ”Vi glæder os til at hilse på vores kunder og mange af de tusindvis af besøgende, der gæster messen fra hele landet. Vi bliver helt euforiske af at opleve den gejst og energi, der opstår, når bogelskere mødes til landets store bogevent.”

”Det er en fornøjelse at være udstiller på BogForum og møde alle de mange glade læsere og fortælle dem om vores spændende udgivelser. Vores bøger med fokus på kristen tro og liv er vi stolte af at præsentere for det store publikum,” tilføjer redaktør Else Marie Larsen.


Artiklen fortsætter efter annoncen: