Konference om skabelse, tro og videnskab i Aarhus

Skeptikere er nu overbevist om skabelsesberetningens troværdighed.

Karsten Pultz var selv ateist og tilhænger af evolutionsteorien, indtil han begyndte at studere den nærmere.

Den 24. november kl. 11.00 afholder Aarhus Frimenighed en konference om Bibelens skabelsesberetning under videnskabelig lup. Konferencen er gratis og finder sted på Risskov Biblioteks sidebygning.

Konferencen beskæftiger sig med spørgsmål som: Er kristen tro og videnskab modsætninger? Er det umuligt for et moderne menneske at tro, at Gud har skabt alt? Skabte Gud alt gennem en lang udviklingsproces? Hvad siger Bibelen om skabelsesdagene: Er de 24 timer eller millioner af år?

Fra ateisme til tro på skabelse

På konferencen holder tre foredragsholdere, Karsten Pultz, Karlo Brondbjerg og Klaus Dahl hvert sit indlæg om skabelse, tro og videnskab:

Karsten Pultz vil bl.a. fortælle om sin personlige rejse fra overbevist ateist og tilhænger af evolutionsteorien til overbevist tilhænger af en skabelse.

Gennem års grundig research blev Karsten Pultz overbevist om, at evolutionsteorien ikke er holdbar rent videnskabeligt. Hans videre research afslørede derimod, at en skabelse er en langt mere holdbar forklaring på livets opståen. Karsten Pultz er kendt af mange som fast skribent på Udfordringen og forfatter af to bøger om emnet.

10.000 timers forskning i skabelse og evolution

Karlo Brondbjerg har investeret mere end 10.000 timers forskning i skabelse og evolution. Hans konklusion er, at en skabelse er den eneste holdbare forklaring på livet på jorden.

Karlo Brondbjerg har flere gange tilbudt at stille op til debatter med evolutionister, men når de stifter bekendtskab med hans videnskabelige materiale, bakker de ud.

Millioner af år eller seks dage?

Klaus Dahl fortæller om, hvad Bibelen faktisk siger om skabelsen. Det er blevet moderne at afvise, at skabelsesberetningen beskriver historiske fakta. Klaus Dahl argumenterer for, at den eneste holdbare tolkning af Bibelens skabelsesberetning er, at den beskriver virkelige, historiske begivenheder. Beretningen kan ikke forstås symbolsk, ahistorisk eller som dække for evolution.