’Mordet på Kashoggi var en frygtelig fejl’

Den saudiarabiske kronprins, Mohammed bin Salam.

En delegation af evangelikale ledere fra USA mødtes med den saudiarabiske kronprins i Riyadh den 1. november.

Det skriver The Christian Post.Efter mordet på journalisten Jamal Kashoggi i den saudiarabiske ambassade i Istanbul, har mange udtalt, at kronprinsen må have stået bag mordet. Kirkelederne var meget i tvivl om sagen, men valgte at gennemføre det planlagte møde i Riyadh. Kronprinsen, Mohammed Bin Salman, tilbragte to timer sammen med de kristne ledere. Han forsikrede dem om, at drabet på Kashoggi var en ”frygtelig fejl” og lovede at straffe de skyldige.

Gæsterne fra USA skrev efter mødet i en mail til CP, at mordet på Kashoggi var det første af mange sensitive emner, de kom ind på under mødet med kronprinsen. Denne havde fastholdt, at han ikke selv havde beordret drabet. Det var derimod begået af folk, ”som elskede deres land for højt”, forklarede kronprins Mohammed bin Salam.