Når islamister overtager bydele

Norsk bog om faren for at islamister overtager bydele, er solgt i 50.000 eksemplarer. Nu er bogen også udkommet på dansk.

Hege Storhaug er ikke en hidsig debattør, hun har sine kilder i orden. Hun har rejst 17 gange til Pakistan. Besøgt parallelsamfundene i Marseilles, Frankrig, Malmø og Tower Hamlet i England, som hun tager os med til i bogen.

”Hun afdækker islamisternes langsigtede strategi, hvor parellelsamfundene bliver baser for afviklingen af den demokratiske retsstat, som så afløses af den totalitære islamiske formynderstat, når islam har vundet den fornødne styrke.” skriver Asger Aamund i en anmeldelse af samme bog.

Faren ved parallelsamfund

Her er nogle korte udpluk fra Hege Storhaugs interview af to kvinder i Malmø:

”Hun vågnede sent om natten. Gennem gardinerne kunne hun se en flok unge larmende muslimer nedenfor sin lejlighed. De kastede steen på hendes vinduer, det skete hver week-end. Der blev tømt affald ud foran hendes dør. Det var kun svenskerne, der oplevede dette. De havde boet i kvarteret, Rosengården i Malmø, langt tid før de muslimske indvandrere begyndte at flytte ind”.

”Du må kunne tale arabisk for at bo her”, blev der råbt efter hende. Selv børn helt ned til fem år spyttede på gaden foran hende. En mand forsøgte at påkøre hende og sendte hende et triumferende skævt grin, da det lige lykkedes hende at få trukket benene til sig”.

”I Sverige alene er der 55 områder i 22 byer, iflg. en rapport fra det svenske Rigspolitiet 2014. Vi bliver fordrevet fra vort elskede hjem. Da muslimerne begyndte at flytte ind, var de meget flinke og søde, men i dag, hvor de er 80 til 90%, er vi uønskede”.

”Én af kvinderne, på 70 år, har personligt oplevet røveri, overfald og bevidst påkørsel. Med stor forskrækkelse har hun set en ældre kvinde i rullestol blive truet med en pistol af en arabisk og en somalisk ung mand. De ville havde hendes rullestol til legetøj. Kvinden var i chok i flere dage”.

Bomber og brænde

I hendes blok var der mindst ti påsatte kælderbrande på én måned. Tre påsatte brande af børnehaven, som til sidst brændte helt ned. Skolebrande, bilbomber uden for altanen og for enden af vejen, hvor hun bor. De unge kaster med sten på op til fem kg fra gangbroer efter brandbilerne, så brandfolkene må finde alternative ruter for at slukke brandene i området”.


Artiklen fortsætter efter annoncen:”Bomber imod den lokale politistation og beskyttelsespenge, der presses ud af lokale firmaer. Hærværk imod svømmehallen, som måtte lukke. Brandbomber imod menighedshuset, hvor hun spiste en daglig billig middag. Fire gange er der blevet skudt imod personalet i menighedshuset, nu tør hun ikke spise der mere.

En 82-årig blev voldtaget bag den lokale ICA-butik for tre år siden. Næsten hver nat høres skud. Håndgranater imod biler, socialkontorer, forsamlingshuse, restauranter. Grafitti, hvor der står: ”Den som dræber politi, kommer i Paradis”.

”Der er en stemning fyldt med rædsel. Vi oplever en entnisk udrensning, en form for borgerkrig er under opsejling”.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Du kan læse om dette på side 56 til 63. Bogen omhandler mange andre meget ”interessante” sider af islam.

Obama-generationens fejltagelser

”Den moderne europæiske borger er i alvorlig klemme mellem politikergenerationen Obama & Co, der hårdnakket skildrer islam som kærlighedens og fredens religion, og de islamiske ledere, der åbent bekender sig til, at islam er blodets og krigens religion (Khomeini og Al-Baghdadis)” skriver Asger Aamund.

Magtbaser i Vesten

”En statusrapport fra de saudiske myndigheder beretter således, at omkring år 2005 havde sunni-islams petro-dollars opbygget 1500 moskéer, 202 islamiske universiteter, 210 islamiske centre og næsten 2000 islamiske skoler rundt om i den ikke-muslimske verden.

Endvidere har sauderne etableret stipendier og akademiske stillinger ved prominente universiteter i USA og Europa for at ”fremme islams sande natur”, som det hedder i rapporten”.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Denne bog må læses af alle ansvarsbevidste mennesker, der ønsker at bevare vor frihed og vort demokrati.

”Islam, den 11. landeplage” af Hege Storhauge. Nu også på dansk udgivet af Dokument Forlag. 449 sider. 256 kr.