Populær andagtsbog på farsi

Sidste søndag fortalte vi om, at Morten Hørning Jensens bog ”Møder med Jesus” er blevet oversat til farsi og udgives af Bibellæser-Ringen. Nu gør også Dansk Balkan Mission klar til en udgivelse på farsi.

Det sker med en oversættelse af andagtsbogen ”Et er nødvendigt” af afdøde Hans Erik Nissen, der i 33 år var forstander for Luthersk Missions Højskole. Udgivelsen sker i samarbejde med Lutheran Heritage Foundation (USA).

”Et er nødvendigt” på farsi udkommer 10. november (1. bind), mens bind 2 ventes klar lige efter nytår. Andagtsbogen er helt gratis og kan bestilles til uddeling hos www.balkanmission.dk. Det koster kun portoen.

Hans Erik Nissens 30 år gamle andagtsbog er populær og er siden 1988 udkommet i godt 10.000 eksemplarer i Danmark, og er desuden oversat til bl.a. svensk, norsk, rumænsk, engelsk og spansk.

Målgruppen er især de mange farsi-talende i Danmark, men nogle af bøgerne vil blive sendt til Berlin og Leipzig i Tyskland, hvor der foregår et stort kirkeligt arbejde blandt kristne iranere.

Andagtsbogen på farsi udkommer i et oplag på 5.000.