Baltzer får et hav af opgaver

Journalist Hanne Baltzer er netop ansat i Sømandsmissionen på halv tid. Som den første journalist nogensinde på lønningslisten er der et hav af mulige opgaver at gå i gang med.

Hovedopgaverne bliver dog at stå for samtlige magasinudgivelser på dansk, engelsk og grønlandsk samt presse- og strategiarbejde.

Hanne ser frem til at blive en del af et spændende arbejdsfællesskab i en organisation, som ikke er bange for udvikling og nytænkning i både Grønland og Danmark:

”De seneste år har jeg som freelancer skrevet de fleste magasiner i Sømandsmissionen, så jeg kender arbejdet udmærket og er meget glad for det. Fx har jeg dyb respekt for de mange sømænd og fiskere, som jeg allerede har interviewet rundt omkring. Det er et både interessant og rørende arbejde! At ethvert menneske er et møde værd, får jeg bekræftet så ofte,” siger Hanne Baltzer.

Siden 1987 har Hanne Baltzer arbejdet som journalist. Det kirkelige område er hendes speciale. Selv om hun nu ansættes i Sømandsmissionen, kører freelanceopgaver for forskellige kunder fortsat videre i Baltzers Bureau, ligesom hun også fremover er formand for repræsentantskabet på TV 2 Østjylland.