Inspirationsdag om kristne med muslimsk baggrund

’Jeg var fremmed og I tog imod mig’ er temaet for en tværkulturel inspirationsdag i Odense den 26. januar. Inspirationsdagen er arrangeret af Luthersk Missions tværkulturelle team.

Det er glædeligt, at kristne med muslimsk baggrund finder ind i det kristne fællesskab. Men der er også udfordringer forbundet med denne situation, fastslår arrangørerne.

På inspirationsdagen medvirker finske Timo Keskitalo, som har arbejdet blandt indvandrere fra muslimsk baggrund siden 1985. Samtidig har han gennem 15 år været ledende præst i den internationale evangeliske kirke i Helsinki.

Timo Keskitalo vil blandt andet holde foredrag om ”Hvad betyder vækkelsen blandt asylansøgere for kirken?” og ”Martyriet som det nye normale”. Der vil også være vidnesbyrd fra en tidligere muslim, og en kristen med traditionel kristen baggrund, som er medvandrer for en ny kristen med muslimsk baggrund.