Skole om det overnaturlige tiltrækker folk fra hele verden

Det første studieår registrerede 165 personer sig en eller flere lørdage. Folk kom fra hele Skandinavien og fra Finland, Estland, England og Holland.

– Ca. 75% har været kvinder, og aldersfordelingen har været fra 12 til 91 år. Sammenfattende kan man sige, at der er en stor åndelig sult i hele Skandinavien, siger Helene Nordbö, som sammen med sin mand Terje, leder skolen ’School of the Supernatural’ i Gøteborg.

Skolen starter op igen d. 2. februar, og formen er lidt anderledes end på andre bibelskoler, da man i løbet af 2019 kun mødes ni lørdage i alt, hvor man så er der hele dagen. Her vil der komme talere fra forskellige lande lige fra Holland, USA, Canada og Skandinavien til Argentina og Portugal.

Skolens fokus er, at man lærer at leve en overnaturlig, tjenende livsstil med frimodighed. ”Der er så meget mere i livet, som Helligånden tilbyder. Gud kalder dig og mig som aldrig før til at gøre de samme mirakler, som Jesus gjorde, ja endda større end dem” står der på hjemmesiden med henvisning til Jesu løfte om netop dette i Johannesevangeliet 14,12.

”Lad Jesus forandre dig fra inderst til yderst, så du kan leve fuldt ud for ham. Bliv én, der forandrer nationer”, lyder det videre.