Ny præst i Holstebro Oasekirke

Mathias Waagepetersen er ved indgangen til 2019 ansat som præst i Holstebro Oasekirke i en stilling på 60%.

Han har i en årrække været engageret i Aarhus Valgmenighed, hvor han blandt andet har arbejdet med udrustning med fokus på nådegaver og alphakurser for åndeligt søgende.

Mathias er 42 år og afsluttede præsteuddannelsen i 2014. Han har tidligere arbejdet som lærer, som medarbejder på et børnehjem, på et værested for unge i KBH og som projektleder på Vinterherberget i Aarhus.

– Mathias er kendetegnet af passion for kirkens møde med den søgende. Han har både gennem studiet og i praksis været optaget af Åndens virke i menigheden og troslivet. Nu tager Mathias således hul på sit første embede som præst i Holstebro Oasekirke. Han glæder sig meget til dette, og vi som menighed byder ham hjertelig velkommen i denne tjeneste, lyder det fra Holstebro Oasekirke.

Den officielle indvielse finder sted søndag den 20. januar kl. 10.30 på Den Kristne Friskole i Holstebro.