Dallas-kirke starter filial i fængslet – 500 bliver frelst

Pastor Robert Morris startede megakirken Gateway i 1999.

Pastor Robert Morris fra Gateway Church i Dallas fortalte forrige søndag menigheden om en stor vækkelse i det nærtliggende lukkede fængsel, Coffield Unit maximum security prison i Anderson County, hvor Gateway har åbnet en ny afdeling.

Det skriver Relevant Magazine. Til Fox News fortæller pastor Morris, at 500 af fængslets 650 indsatte mænd nu har taget imod Jesus.

– Mange af de mænd og kvinder, som sidder i fængsel, er blevet glemt af det øvrige samfund, men vi ønsker, at de skal vide, at vi elsker dem, og Gud elsker dem, og de er vore brødre og søstre, sagde Morris til Fox News.

Ifølge Fox News er kirkens nye ”Coffield-afdeling” som enhver anden menighed, hvor medlemmerne bliver involveret. Nogle får til opgave at tage imod nytilkomne, mens andre fx hjælper med lys og lyd og leder lovsangen eller selve gudstjenesten.

Megakirken Gateway i Dallas holder gudstjenester i et fængsel, hvor over 500 har valgt at følge Jesus.

Fængselsmenighedens præst er Stephen Wilson, som selv har været fængslet. Efter sin frigivelse begyndte Wilson på et helt nyt liv. Han gik på præsteseminariet og begyndte at dele evangeliet i fængsler. Wilson fortalte Fox News, at han fik tanken om fængselsmission for syv år siden, og ”nu er det endelig blevet til noget”.

Pastor Morris’ meddelelse om den nye filial blev mødt af stående bifald fra modermenigheden. Kirken har planer om at åbne flere fængselsfilialer i den nærmeste fremtid, fortalte Robert Morris.

Den karismatiske Gateway Church, som Morris startede i 1999, havde 39.000 aktive medlemmer i forskellige menigheder i 2018.