Helbredelse i Karlslunde

Tirsdag 26. februar er der mulighed for at komme af med sine skavanker og sygdomme, når Hans Berntsen kommer til Karlslunde Strandkirke for at holde forbønsmøde.

Hans Berntsen er tidligere Volvo-direktør fra Aalborg. I over 35 år har han bedt om helbredelse af sygdomme for tusindsvis i Danmark og udlandet, og mange har på disse møder erfaret, at bønnen virker.

For dem, der endnu har til gode at se med egne øjne, eller mærke på egen krop, at der kan ske en positiv forandring, når der lægges hånd på det syge sted på kroppen samtidig med, at der bliver bedt en bøn, er muligheden der nu. Hans Berntsen taler og beder for syge på en menighedsaften i Karlslunde Strandkirke, Karlslunde Mosevej 3, tirsdag 26. februar kl. 19. Man behøver ingen forudsætninger for at komme og modtage forbøn. Det er ikke et krav, at man er kristen og troende, understreger Dorte Hartig fra Karlslunde Strandkirke.